Ik ben Hans de Gier en in september 2012 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf, Gouwe Stek. Na mijn opleiding tot kok, heb ik altijd in horeca en catering gewerkt. Koken - en alles wat daarbij komt kijken - is mijn passie. Ik geniet ervan als gasten het naar hun zin hebben. Ik doe er daarom alles aan om dat voor elkaar te krijgen.

Gastvrijheid

Gastvrijheid is me met de paplepel ingegoten. Daar draait het bij Gouwe Stek allemaal om. Hoe de invulling van het feestje, jubileum of receptie er ook uitziet, ik zorg ervoor dat je gasten zich op hun gemak voelen.

Over het Gemaalhuis

Het Gemaalhuis, naast de Mallemolen, officieel het Oostpoldergemaal, dateert van 1904. De Mallemolen is één van de grootste poldermolens van Nederland. De Mallemolen werd gebouwd in 1804 en werd gebruikt voor de bemaling van de Oostpolder. Nadat het Gemaal de taken van de molen overnam, werd de molen overbodig en werden in 1908 de wieken, kap en het binnenwerk verwijderd.

In 2009 werd de Mallemolen gerestaureerd en in 2010 is hij weer officieel in gebruik gesteld. Het Oostpoldergemaal werd daarmee overbodig. In 2012 werd het Gemaalhuis mijn Gouwe Stek waar ik u met veel plezier ontvang.